DÜZCE / MERKEZ - Şıralık Vatan İlkokulu

MATEMATİK EĞİTİMİ

Okulumuz matematik öğretmeni Murat KAYA ve sınıf öğretmeni Hicran ÖZÜM SOYLU matematik eğitimine katıldılar.

Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından "her yerde matematik" anlayışıyla hazırlanan, matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak, hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin bu dersi, küçük yaştan itibaren sevmelerini sağlamak amacıyla 27 Temmuz 2022'de başlatılan Matematik Seferberliği kapsamında okullarımızda tanıtım faaliyetleri düzenlendi.

Öğrencilerimiz için öğretim programına bağlı olmadan matematiğin günlük hayattaki yerini; animasyonlar, videolar, etkileşimli içeriklerle sunmayı ve matematiği keşfetme süreçlerini desteklemeyi amaçlayan "Matematik Dijital Eğitim Platformu" ayrıca konu özetleri ve konu anlatım videolarıyla sınıf içi öğrenme süreçlerini de destekliyor.

13-01-202313-01-202313-01-2023

Yayın: 13.01.2023 - Güncelleme: 13.01.2023 11:49 - Görüntülenme: 61